In 2022 van 'Meh' naar 'Yeah'!

Ontdek wat wil JIJ nou echt wil

Ben je klaar met dat knagende gevoel? Wil je ontdekken wat JIJ nou echt wil? Zonder je hoofd te breken over ingewikkelde vragen? Doe mee met de online training ‘Van ‘meh’ naar ‘yeah’. Ik leer jou mijn dagelijkse journal methode.

Dat wil ik

Niet geboren met een passie? Damn!

Het lijkt wel of er twee manieren zijn om je passie te ontdekken. Sommige mensen zijn geboren met een passie. Van jongs af aan weten ze precies wat ze willen in het leven. Anderen hebben hun passie ontdekt door een life-changing moment.

De waarheid… Je vindt je passie niet van de ene op de andere dag. Je moet er wat voor doen. Om te ontdekken wat jij nou echt wil, moet je vertragen. Elke dag heel even tijd besteden aan jezelf door te journalen. 

Geloof me, het kan ook anders

Ik vroeg mezelf ook jarenlang ‘Wat wil IK nou eigenlijk?’. 

Als je me 3 jaar geleden had verteld, hoe ik er nu bij zou zitten, had ik je niet geloofd. Thuis vond ik het moeilijk om alle ballen hoog te houden. Te genieten van mijn gezin. En op mijn werk voelde ik me ellendig en niet op mijn plek. 

Nu leef ik in lijn met wie ik ben en wat IK wil:

 • Ik ben volledig aanwezig bij mij kinderen
 • Ik kan echt genieten van samenzijn
 • Ik heb reageer rustig en liefdevol als de kids ‘vervelend’ zijn (vaak hebben ze gewoon iets nodig)
 • Ik ben expert op mijn vakgebied.
 • Ik geef toffe presentaties binnen het bedrijf waar ik werk
 • En ik heb voor Only Dots mijn missie gevonden

Dit is me niet aan komen waaien. Er was natuurijk Corona. De lockdowns. En mijn vriend kreeg een zware burn-out, waardoor de zorg voor onze 2 jonge meiden op mij terecht kwam. Het werd me niet makkelijk gemaakt. Maar, I did the work. 

In deze online training deel ik mijn journal methode met jou. Zodat jij de handvaten krijgt om óók regie te pakken op je eigen leven. Op een simpele en leuke manier.

Meld je snel aan! Dan gaan we van 2022 een fantastisch jaar maken!

We zijn 22 januari gestart en je kan nog instromen.

Ik ben Wendy

Stop, met jezelf verdoven

We verliezen elke dag veel te veel tijd aan Netflixen en scrollen op instagram. Van mij mag je hier gewoon mee doorgaan. Het enige dat ik wil is dat je 5 minuten per dag minder scrollt op Instagram en die 5 minuten besteedt aan jezelf.

Succesvolle mensen doen het

Veel ‘succesvolle’ mensen kennen de kracht van pen en papier. Albert Einstein, Leonardo da Vinci, Picasso. Allemaal hadden ze een journal. Maar journalen is niet iets van het verleden. Ook Lady Gaga, Oprah, Tony Robbins en Richard Brandson kunnen niet zonder hun journal. Omdat het ze richting en helderheid geeft.

“Keeping a journal will absolutely change your life in ways you’ve never imagined”

– Oprah

Dit gaan we samen doen

We gaan samen 8 weken aan de slag met jouw nieuwe journal routine.  Eke dag even bij jezelf inchecken. We bouwen het journalen rustig op. In de sportschool ga je ook niet meteen aan het zwaarste gewicht hangen.

We starten met de basis voor dagelijks journalen. Deze basis breiden we elke week verder uit met nieuwe journal methoden. Je gaat (her)ontdekken waar jij blij van wordt. Daarna is het tijd voor doen. Follow the joy door bewust te kiezen.

Een mooi journal motiveert daarom gaat 1 van de lessen ook over het mooi maken van je journal. Op een bizar makkelijke manier die je (bijna) geen extra tijd kost.

Don’t get me wrong. Ik hou van journalen. Maar ik hou het graag ook lekker effectief. Journalen hoeft geen uren te duren. 5 minuten per dag is genoeg. Langer mag natuurlijk altijd.

Geen quick fix, want die bestaat niet

Dit is geen quick fix. Maar een methode voor het leven.

 • Basis leggen voor dagelijks journalen in het ritme van de maand
 • Simpele, maar krachtige journal oefeningen
 • Met jezelf connecten in weinig tijd
 • Keuzes maken die bij jou passen

We zijn 22 januari gestart en je kan nog instromen.

Deze online training is voor jou als…

 • Je wil graag journalen maar je weet niet hoe je moet beginnen
 • Je in weinig tijd, toch elke dag even bij jezelf wil inchecken
 • Je gelukkig bent, maar toch mist er wat
 • Je gelooft in de kracht van pen en papier maar je weet niet hoe je de magie kan unlocken
 • Je wil op een leuke en laagdrempelige manier ontdekken wat jij nou echt wil

Het maakt niet uit of je wel of geen journal ervaring hebt.