Dicht bij jezelf  blijven door elke dag heel even te journalen.

Bey, bey schone schijn

Ik val maar meteen met de deur in huis. Ik hou niet van een poppenkast. Een act opvoeren.  Als ik niet mezelf kan zijn, word ik heel ongelukkig. Mijn motto is ‘doe vooral wat jij zelf wil’ en niet om vooral anderen te pleasen.

Makkelijker gezegd dan gedaan. I know. We weten vaak niet eens wat we nou echt willen. Dat komt omdat we zo ‘DRUK’ zijn. We laten ons veel te veel leiden door de dagelijkse waan van de dag. Door de maatschappij die van alles van ons verwacht. Zogenaamde verwachtingen van de mensen om ons heen.

En als we even momentjes van rust hebben, dan is het veel makkelijker om jezelf te verdoven dan om over jezelf na te denken. Netflix. Instagram. Ons brein verkies ‘makkelijk’ over ‘moeilijk’. Want makkelijk kost minder energie.

Ik sta even stil en dat is een hele vooruitgang

– Bertolt Brecht (dichter)

Wat wil JIJ nou eigenlijk. Je weet het niet he. Je bent niet alleen. Maar je kan er wel achterkomen. Door gewoon elke dag even stil te staan bij jezelf. Door te journalen.

elke dag jezelf een beetje beter leren kennen. En als je dan weet wat jij nou wil, dan kan je bewust actie ondernemen om wat jij wil te gaan bereiken.

Ontdek wat JIJ nou echt wil

Door met pen en papier het onzichtbare, zichtbaar te maken. Als je weet wat JIJ wil, dan kan je daar bewust naar leven in plaats van naar de verwachtingen van de maatschappij en de mensen om je heen.

Crazy? Of gewoon 100% Wendy

  • Ik ben een echte huismus
  • Alcohol vind ik ‘meh’, dus drink ik niet
  • De naaimachine is mijn vriend voor makkelijke DIY projectjes. Zoals poppenkleren en scrunchies. 
  • Nerd. Een beetje dan. Ik heb mezelf html geleerd. Deze site heb ik zelf in elkaar geknutseld
  • Spiritualiteit vind ik interessant (heb een keer een reading gehad van een medium)
  • In de natuur hazelnoten rapen, vind ik stiekem heel leuk.