Atoma schrift smooth

6,95

A5 schrift van Atoma met blanco papier.  De bladen van een Atoma schrift kun je er makkelijk uit halen, weer terugsteken of van volgorde veranderen. Je kan zelfs op de pagina’s printen en ze dan weer terug in je schrift doen.

♥ 144 pagina’s
♥ Blanco papier
♥ 90 grams (dus weinig kans op bleeding of ghosting)

TIP! Met de voordelige dotted navullingen kan je dit schrift ook heel goed gebruiken voor bullet journaling.

5 op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

Je hoeft maar 1 keer een Atoma schrift te kopen

Atoma ringschriften zijn geen gewone journals. Door het super handige systeem van Atoma kan je de pagina’s makkelijk uit het schrift halen en op een andere plek terugplaatsen. Heb je geen lege pagina’s meer? Dan kun je die makkelijk toevoegen door de voordelige navullingen 🙌

Ideaal voor werk

Voor het werk vind ik het heel fijn als ik snel dingen kan neerkrabbelen in mijn notitieboek. Mijn notitieboek wordt hierdoor snel onoverzichtelijk. Binnen no-time zit het vol met ‘niet-belangrijke’ pagina’s. Ken je dat? One big mess 😬 Bij Atoma schriften haal je pagina’s met on-interessante krabbels er gewoon uit. Problem solved!

En oh ja, pagina’s verplaatsen. Ook super handig! Ik ben queen ‘herstructureren’ 👑

Duurzaam

Al het papier is FSC gecertificeerd. Dus minder schadelijk is voor het milieu 🌿 En zoals gezegd… met 1 schrift doe je heeeeeeeeel lang omdat je losse navullingen kan kopen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Atoma schrift smooth” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.