Atoma schrift Elégant – dotted

15,00

A5 schriften van Atoma met dotted papier zijn perfect voor bullet journaling. De bladen van een Atoma schrift kun je er makkelijk uit halen, weer terugsteken of van volgorde veranderen. Je kan zelfs op de pagina’s printen en ze dan weer terug in je schrift doen.

♥ Stevige kaft van zwart karton
♥ 144 pagina’s
♥ Dotted grid/puntjes raster (5 mm tussen de dots)
♥ 90 grams (dus weinig kans op bleeding of ghosting)
♥ Aluminium ringen
♥ Blijft goed plat open liggen

9 op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

Je hoeft maar 1 keer een Atoma schrift te kopen

Atoma ringschriften zijn geen gewone journals. Door het super handige systeem van Atoma kan je de pagina’s makkelijk uit het schrift halen en op een andere plek terugplaatsen. Heb je geen lege pagina’s meer? Dan kun je die makkelijk toevoegen door de voordelige navullingen 🙌

Ideaal voor werk

Voor het werk vind ik het heel fijn als ik snel dingen kan neerkrabbelen in mijn notitieboek. Mijn notitieboek wordt hierdoor snel onoverzichtelijk. Binnen no-time zit het vol met ‘niet-belangrijke’ pagina’s. Ken je dat? One big mess 😬 Bij Atoma schriften haal je pagina’s met on-interessante krabbels er gewoon uit. Problem solved!

En oh ja, pagina’s verplaatsen. Ook super handig! Ik ben queen ‘herstructureren’ 👑

Duurzaam

Al het papier is FSC gecertificeerd. Dus minder schadelijk is voor het milieu 🌿 En zoals gezegd… met 1 schrift doe je heeeeeeeeel lang omdat je losse navullingen kan kopen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Atoma schrift Elégant – dotted” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.