Nuuna Baby Beach

23,90

Nuuna staat bekend om zijn bijzondere designs. De softcover notebooks liggen heel plat open. Dit maakt het schrijven in een Nuuna bullet journal heel fijn, zonder nare hobbels 🙂

♥ 176 Genummerde pagina’s
♥ Wit Munken papier (Zweedse topkwaliteit)
♥ Dot grid raster 3,5 mm
♥ 120 grams papier
♥ Formaat: iets groter dan A5 (165 x 220 mm)

Gratis notebook elastiek

Nuuna Baby Beach heeft net als andere Nuuna notitieboeken geen leeslint. Om toch makkelijk en snel de juiste pagina te vinden, krijg je van ons gratis een handig notebook elastiek cadeau.

2 op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

Nuuna ademt kwaliteit

Het materialen waar de bullet journals van worden gemaakt is bijzonder. Een Nuuna gemaakt van zacht gerecycled leer, metallic artifical leather of jeans label materiaal. Ze gebruiken zeefdruk technieken om ervoor te zorgen dat de intense kleuren van elke design 100% tot z’n recht komt. En zelfs de zijkanten van de notitieboeken zijn bedrukt 😍

Ook de uitlijning van het dot grid raster is perfect. Bij andere merken zie je nog wel eens dat de rijhoogte van de linker en rechter pagina net niet gelijk lopen. Bij Nuuna zal dat niet gebeuren.

Dot grid raster 3,5 mm

Nuuna is een van de weinige merken die een puntjes raster van 3,5 mm heeft.  Dit is kleiner dan ‘normaal’. Dit kan even wennen zijn, maar het biedt ook weer nieuwe mogelijkheden! Schrijven wordt veel netter als je een regel leeg laat tussen een geschreven regel. En je kan net even andere lay-outs maken.

Het dot grid is licht grijs van kleur. Dit geeft je houvast tijdens het schrijven en schetsen. Maar is niet overheersend aanwezig. Gewoon goed dus!

Het dot grid loopt niet door tot de rand van de pagina. Elke pagina heeft standaard witruimte om het dot grid raster heen. Nuuna maakt het hierdoor heel lastig voor jou om slordige pagina’s te maken.

Yeah! Geen voorgedrukte pagina’s.

Baal jij er ook van als de eerste pagina’s van een nieuw notebook voorgedrukt zijn? Nuuna heeft NUL voorgedrukte pagina’s. Des te meer pagina’s voor jou om te vullen 🙌

Duurzaam

Het papier dat gebruikt wordt voor de bullet journals komen uit speciale bossen en is Cradle-to-Cradle gecertifeerd. De ink voor de zeefdruk covers wordt gemaakt van plantaardige oliën. En een aantal bullet journals van Nuuna zijn zelfs vegan!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nuuna Baby Beach” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.