Nuuna Voyager Black M

22,90

Nuuna staat bekend om zijn bijzondere designs. De softcover notebooks liggen heel plat open. Dit maakt het schrijven in een Nuuna bullet journal heel fijn, zonder nare hobbels 🙂

♥ 176 Genummerde pagina’s
♥ Wit Munken papier (Zweedse topkwaliteit)
♥ Dot grid raster 3,5 mm
♥ 120 grams papier
♥ Formaat: iets kleiner dan A5 (135 x 200 mm)

Gratis notebook elastiek

Nuuna Voyager Black M heeft net als andere Nuuna notitieboeken geen leeslint. Om toch makkelijk en snel de juiste pagina te vinden, krijg je van ons gratis een handig notebook elastiek cadeau.

6 op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

Yeah! Geen voorgedrukte pagina’s.

Baal jij er ook van als de eerste pagina’s van een nieuw notebook voorgedrukt zijn? Nuuna heeft NUL voorgedrukte pagina’s. Des te meer pagina’s voor jou om te vullen 🙌

Nuuna ademt kwaliteit

Nuuna is serieus het meest innovatieve merk dat ik ken als het om bullet journals gaat. Ze gebruiken bijzondere materialen voor hun softcovers. Zoals zacht gerecycled leer, metallic artifical leer of jeans label materiaal. En… Nuuna heeft ook een serie bullet journals met verborgen verrassingen. Zoals glow in the dark en covers waarvan het design verandert door warmte. Wow!

De mooie designs met intense kleuren spatten van de covers af door de zeefdruk technieken. En zelfs de zijkanten van de notitieboeken zijn bedrukt 😍. Dat geeft een heel tof effect.

En iets saaier maar niet minder belangrijk… de uitlijning van het dot grid raster is perfect 👌 Bij andere merken zie je nog wel eens dat de rijhoogte van de linker en rechter pagina net niet gelijk lopen. Bij Nuuna zal dat niet gebeuren.

Dot grid raster 3,5 mm

Nuuna is een van de weinige merken die een puntjes raster van 3,5 mm heeft.  Dit is kleiner dan ‘normaal’. Dat kan even wennen zijn, maar het biedt ook nieuwe mogelijkheden! Schrijven wordt veel netter als je een regel leeg laat tussen een geschreven regel. En je kan net even andere lay-outs maken.

Het dot grid is licht grijs van kleur. Je ziet het dot grid wel op een lege pagina en het geeft voldoende houvast. Maar heb je een pagina gevuld? Dan valt het dot grid helemaal weg in jouw creatie.

Het dot grid loopt niet door tot de rand van de pagina. Elke pagina heeft standaard witruimte om het dot grid raster heen. Nuuna maakt het hierdoor heel lastig voor jou om slordige pagina’s te maken 😉

Duurzaam

Ik vind het belangrijk dat we duurzaam omgaan met de wereld. Nuuna is goed bezig op dit vlak. Het papier dat gebruikt wordt voor de bullet journals komt uit speciale bossen en is Cradle-to-Cradle gecertificeerd. Dit betekent dat ze op een hele duurzame manier produceren.

En een aantal bullet journals van Nuuna zijn zelfs helemaal vegan! Nu denk je misschien ‘is dat bijzonder’? Ja-ha! Lijm is bijvoorbeeld meestal niet vegan. Nuuna gebruikt geen dierlijke producten voor onderdelen als draad, papier en lijm. De inkt voor de zeefdruk covers wordt gemaakt van plantaardige oliën.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nuuna Voyager Black M” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.